Gönderen Konu: JOKER X1 Tanıtım  (Okunma sayısı 206168 defa)

0 Üye ve 97 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oğuzlu

• Usta
Ynt: JOKER X1 Tanıtım
« Yanıtla #310 : Ocak 22, 2017, 11:21:19 ÖS »
Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin
Mammi35 ustam benim forumdaki üyelerimin başımın üstünde yeri vardır bunu herkes böyle bilsin isteyen istediği foruma da gidebilir kimsenin bunada mudahale etmeye yada sitemden kovduğum 3.5 luk insanlar demeye  hakkı yoktur benim cihazımın hakkında da konuşana ben videolarımla cevabımı veriyorum zaten demekki bazılarını jokerx1 rahatsız etmişki bukadar kıskançlık kırizlerine girmiş benim diyeceğim tek şudur Allah herkesin yolunu açık etsin ve herkesde kendi işiyle ilgilensin bıraksınlar insanların peşinden koşmayı derim ben en azından doğru bir iş yaptığıma inanıyorum yaptığımda yapacaklarımda ortadadır
                                                                                                                                                                           Dalgıç35 ustam boşver 10 yıldan fazladır bi arpa boyu ilerleme kaydedemeyip başkasının hazırına konmayı marifet addedenlerden başkaca bir şey beklemek saflık olur buda ona kapak olsunnnnnnnnnnnn.

Çevrimdışı cepni_84

• Usta
« Yanıtla #311 : Ocak 22, 2017, 11:26:27 ÖS »
A21medli ustam voxlerde daha güzel çıkmış bizim çekim ozaman bol bol çekim yapalım Alem 3d görsün :)

Dalgıç 35 usta jokerx1 aldığı çekimin ham exceli,voxlere atabilsek alta ki görüntüyü alabiliriz.bu görüntü kendi cihazımın görüntüsüdür.

ustam sizin bu çekim attığınız cihaz nedir ?

Çevrimdışı Walkman

• Üsteğmen
  • Bilmiyorsun, neden öğrenmiyorsun...(SÜMER ATASÖZÜ)
« Yanıtla #312 : Ocak 23, 2017, 02:24:58 ÖÖ »
dalgıç ustam ben teee ezelden beri böyle bir pulse görmedim.  Taşa toprağa ötmüyor, toplu paraya bile değerli diyo, valla söz dinliyo gereksiz zırt pırt ötmüyo
:D :D
Ellerine emeğine sağlık ustam.

Son olarak ustam;

Şu yeryüzü er meydanı
Gönül sevmez her meydanı
Yüreksize yorgan döşek
Koç yiğite ver meydanı
.

Ver coşkuyu ustam ver!.

Walkman ustam bende görmedim doğrusu ama bazı kişiler hatta kendini bilmez kişiler bükemediği eli yiğitçe öpeceğine edepsizlik yapmaya devam etmeyi tercih ediyorsa yapacak bir şey yok sadece yapacak bir şey haddini bildirmektir.Biz bu memleketin insanı kendini geliştirsin diye nelere göz yumduk amma böyle giderlerse sonrasını kendileri düşünsün benden söylemesi kendileri kaybeder bu kadar basit adamı dellendirmesinler onlara verdiğiklerimizi geri almaya kalkarsak sonları iyi olmaz milletin sabır taşını çatlatmaya uğraşmayı bıraksınlar ayıptır birazcık ar damarları kaldıysa hakan ustadan özür dilerler o kadar.
oğuzlu ustam ve saygıdeğer ustalarımız ve değerli üyelerimiz jokerin kalitesi ve formumuzun genel gayesini anlatan iki resim ekliyorum videolar ile anlatamadık sanırım youtube kanalları tıkalı resim ve yazı ile anlatmaya çalışalım dedim. hem resim hemde yazı olunca öğrenme oranı ve hafızaya yer etmesi %85 oranında gerçekleşiyormuş.

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #313 : Ocak 23, 2017, 02:45:38 ÖÖ »
walkman ustam bizim kimsenin işinde gücünde gözümüz yok biz sadece hak edenlere bizimle uğraşanlara zaten jokerx1 le cevabımızı veriyoruz bu yaz jokerx1 gör bak yeri yerinden sallıcak bunu her geçen gün cihazın özelliğiyle ispatlıyoruz ne diyoruz jokerx1 ile şaşırtmaya devam edecez

Çevrimdışı Mammi35

• Usta
« Yanıtla #314 : Ocak 23, 2017, 10:13:57 ÖÖ »
Hakan abi malum cihazın yeni versiyon traji komik videosu yayınlandı .Artık gülmek için rahmetli Kemal Sunal'ın film lerini izlemeyi bıraktım.malum cihazın komik videolarını izliyorum ve daha çok gülüyorum.herkese.tavsiye ederim..

Çevrimdışı Mammi35

• Usta
« Yanıtla #315 : Ocak 23, 2017, 10:33:03 ÖÖ »
Hep söylüyorum cihazla test videosu çekerken algılama anında cihazın ekranını.gösterin diye ama malesef.bu arkadaşlar ısrarla göstermiyor.15 yıllık arazici yim.bu video lar.benim gözümde sıfır.ali cengiz den başka birşey değildir.

Çevrimdışı snaypir

• Usta
« Yanıtla #316 : Ocak 23, 2017, 11:19:48 ÖÖ »
Hakan abi malum cihazın yeni versiyon traji komik videosu yayınlandı .Artık gülmek için rahmetli Kemal Sunal'ın film lerini izlemeyi bıraktım.malum cihazın komik videolarını izliyorum ve daha çok gülüyorum.herkese.tavsiye ederim..

desene ustam gulmek garanti  :D :D :D ;D

Çevrimdışı snaypir

• Usta
« Yanıtla #317 : Ocak 23, 2017, 11:32:20 ÖÖ »
işi bilen birisi olarak harbiden cok guldum halende guluyorum ,

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #318 : Ocak 23, 2017, 02:22:22 ÖS »
Arkadaşlar biz önümüze bakalım jokerx1 dedektörümüzü oyuncak dedektör lerle kıyaslamıyalim lütfen . benim bütün videolarim da ekranım göz önünde ekranını saklayıp ta video çekenler cihazına güvenmiyenlerdir insanları salakmı zannediyor bunlar. eskiden dedektörlri defineci ler fazla tanımıyordu artık cihazdan anlamayan defineci kalmadı diyebilirim anlamayanda zaten anlayana soruyor onun için bizim yaptıklarımızda yapacaklarımızda göz önünde videomuzun açılışında ne yazmışız duyduğuna değil gördüğüne inan Mammi35 ustanın dediği gibi bizim Alicengiz işlerine aklımız ermez biz herzaman gerçekleri yansıtırız herzaman ne diyoruz jokerx1 şaşırtmaya devam edecektir

Çevrimdışı kripto55

• Usta
  • Yeniden yeşeren umutlarim var artik..
« Yanıtla #319 : Ocak 23, 2017, 09:52:46 ÖS »
Ali cengizciler belli abi ..biz yolumuza bakalim..
Birde bir insan kendi ayagina neden calim atar da duser buda dusundurucu  ;D ;D