Gönderen Konu: JOKER X1 Tanıtım  (Okunma sayısı 206192 defa)

0 Üye ve 106 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kripto55

• Usta
  • Yeniden yeşeren umutlarim var artik..
Ynt: JOKER X1 Tanıtım
« Yanıtla #300 : Ocak 22, 2017, 03:16:12 ÖÖ »
buda boş konusanlara iftira atanlara  kapak olsun eline sağlık hakan abi..

buna ne denir mors etme denir

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #301 : Ocak 22, 2017, 03:25:38 ÖÖ »
ne diyoruz herzaman jokerx1 ile şaşırtmaya devam edeceğiz  :)

Çevrimdışı snaypir

• Usta
« Yanıtla #302 : Ocak 22, 2017, 12:27:36 ÖS »
hellal olsun ustam bu videolar cekemiyenlere kapak olur .bundan sonrada degisik yerlerde abuk supuk konusmazlar umarim ne demisler bukemedigin bilegi opeceksin .oyle karalama ile bu is olmaz. gordugum kadari ile lorenzi ayrimda gercekten katlamissiniz ustam buda kaniti . geriye tek bisi kaldi ustam ben lorenzde gormustum dogal yuzu pasli ici parlak demir curuflari  lorenz bunlari ayiramiyordu parlak atiyordu eger bunlarida ayirirsa emin olun lorenz filan kalmaz piyasada .

Çevrimdışı kripto55

• Usta
  • Yeniden yeşeren umutlarim var artik..
« Yanıtla #303 : Ocak 22, 2017, 01:00:35 ÖS »
onunda testini yaparız ıns

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #304 : Ocak 22, 2017, 02:43:55 ÖS »
Jokerx1 alan bir müşterim anlattı geçenlerde paslı teneke çıkarmış değersiz değer verdiğini söylüyordu burda kendimde 3 yıl eveli test amaçlı gömdüğüm tenekeye toprak altında değersiz vermektedir bir demirin üzerinde değerli bir kaplama varsa jokerx1 demiri sildiği için üzerindeki değerli kaplamaya değerli algılama vermesi bu doğru bir algılama dır ben şu yada bu markadan iyi cihaz yaptım demiyorum benim dediğim herkes kendi işine kendi rıskına baksın benim dediğim iyi bir cihaz yaptığımı kullanan defineci arkadaşların memnun olduğunu görüyorum bu beni mutlu etmeye yetiyor

Çevrimdışı haylaz36

• Usta
« Yanıtla #305 : Ocak 22, 2017, 04:59:01 ÖS »
Pes artık hakan usta bunuda mı görmüyorlar
Yiğidi öldür hakkını yeme kardeşim eniyisi siz elinizdeki
Dedektörleri geliştirmeye bakın yukarda allah var etmeyin kardeşim bu iftiralarin sonu gerçekten sizin sonunuzu
Getirecek 

Hakan usta 3 d ne alemde keşke bir video atar san herkesin hoşuna gidecek bide tablet için bir yazılım gerçekleştirmek lazım pc siyahlar pahalı😅😅😅😅😅😅😅😅😅

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #306 : Ocak 22, 2017, 05:13:00 ÖS »
Haylaz ustam 3d videosunuda birkaçgüne çekicem Allah nasip ederse biz yaptığımız işi severek yapıyoruz

Çevrimdışı cepni_84

• Usta
« Yanıtla #307 : Ocak 22, 2017, 07:42:43 ÖS »
Hakan ustam ellerine sağlık , çok güzel bir pulse sistem ortaya çıkartmışsınız. Sizin kişiliğinize  ve cihazınıza iftira atanlara bir kez daha ders niteliğinde videolar çekmişsiniz.Allah yolunuzu açık etsin. Başarılarınızın devamı dilerim....

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #308 : Ocak 22, 2017, 08:23:51 ÖS »
sağol cepni 84 ustam biz herzaman doğru yoldayız bunuda beni bilen bilir allah herkesin yolunu açık etsin

Çevrimdışı oğuzlu

• Usta
« Yanıtla #309 : Ocak 22, 2017, 11:09:37 ÖS »
Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin
dalgıç ustam ben teee ezelden beri böyle bir pulse görmedim.  Taşa toprağa ötmüyor, toplu paraya bile değerli diyo, valla söz dinliyo gereksiz zırt pırt ötmüyo
:D :D
Ellerine emeğine sağlık ustam.

Son olarak ustam;

Şu yeryüzü er meydanı
Gönül sevmez her meydanı
Yüreksize yorgan döşek
Koç yiğite ver meydanı
.

Ver coşkuyu ustam ver!.

Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin
Walkman ustam bende görmedim doğrusu ama bazı kişiler hatta kendini bilmez kişiler bükemediği eli yiğitçe öpeceğine edepsizlik yapmaya devam etmeyi tercih ediyorsa yapacak bir şey yok sadece yapacak bir şey haddini bildirmektir.Biz bu memleketin insanı kendini geliştirsin diye nelere göz yumduk amma böyle giderlerse sonrasını kendileri düşünsün benden söylemesi kendileri kaybeder bu kadar basit adamı dellendirmesinler onlara verdiğiklerimizi geri almaya kalkarsak sonları iyi olmaz milletin sabır taşını çatlatmaya uğraşmayı bıraksınlar ayıptır birazcık ar damarları kaldıysa hakan ustadan özür dilerler o kadar.