0 Üye ve 112 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Slm arkadaşlar geçen gün Hakan abi ile bir dedektör firmasının bazı forumlarda pulse cihazların toplu metali görmediği demire kapatmanın iyi Bir şey.olmadığı ve forumumuzda.ki insanların 3.5 luk insanlar ve kendi formundan kovduğu insanlar olduğunu yazmış.bu gibi yazıları yazan insanın.ben ruh halinin.aşırı şekilde bozuk olduğu artık ne yaptığını bilmeden sağa sola saldırmasını şaşkınlık la izliyorum bu.yaptıkları benim gözümde son çırpınışlardır. Toplu metali pulseler görmez dediler ya hakan abi bir video çekip gösterelim dedi. Taman çekelim görsün ler dedim.ve evde testi içine karışık parayı koydum ve sonucu hepiniz.gördünüz.toplu metali algılıyomuş ..Hemde ayrım lı....demekki neymiş.bükemediğin.bileği öpeceksin.bu bir büyük lüktür..kötülemek .Karalamak.insanları kırmak la hiçbir yere varamazsın.fazla çırpınmak insanı.daha çok batırır.bugibi insanlara tavsiyem başkalarının cihazlarını kötüleyeceklerine.kendi cihazlarını geliştirsinler...Ali Cengiz.işlerle uğraşmasınlar..Bu ölümlü dünyada #doğruluk dürüstlük.en güzel şeydir#saygılar......