Gönderen Konu: JOKER X1 Tanıtım  (Okunma sayısı 206209 defa)

0 Üye ve 112 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cepni_84

• Usta
Ynt: JOKER X1 Tanıtım
« Yanıtla #290 : Ocak 21, 2017, 09:55:24 ÖS »
yiğit er meydanında belli olur  8)

Çevrimdışı YILDIRAY

• Global Moderator
« Yanıtla #291 : Ocak 21, 2017, 10:53:54 ÖS »
bu başarı tesadüf değil. yıllarca bu işe gönül vermiş bir insanın gayretiyle ortaya koyduğu bir başarıdır. herkes bur da birbirinden birşeyler öğreniyor. öğrenip ortaya koyan bir kişidir hakan  abi . haliyle kıskananlar olur olacak da . ne diyoruz hakan abi yapar onlar daaaaaaaaaaaa bakar diyorum.

Çevrimdışı kripto55

• Usta
  • Yeniden yeşeren umutlarim var artik..
« Yanıtla #292 : Ocak 21, 2017, 11:21:15 ÖS »
Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin
Slm arkadaşlar geçen gün Hakan abi ile bir dedektör firmasının bazı forumlarda pulse cihazların toplu metali görmediği demire kapatmanın iyi Bir şey.olmadığı ve forumumuzda.ki insanların 3.5 luk insanlar  ve kendi formundan kovduğu insanlar olduğunu yazmış.bu gibi yazıları yazan insanın.ben ruh halinin.aşırı şekilde bozuk olduğu artık ne yaptığını bilmeden sağa sola saldırmasını şaşkınlık la izliyorum bu.yaptıkları benim gözümde son çırpınışlardır. Toplu metali pulseler görmez dediler ya hakan abi bir video çekip gösterelim dedi. Taman çekelim görsün ler dedim.ve evde testi içine karışık parayı koydum ve sonucu hepiniz.gördünüz.toplu metali algılıyomuş ..Hemde ayrım lı....demekki neymiş.bükemediğin.bileği öpeceksin.bu bir büyük lüktür..kötülemek .Karalamak.insanları kırmak la hiçbir yere varamazsın.fazla çırpınmak insanı.daha çok batırır.bugibi insanlara tavsiyem başkalarının cihazlarını kötüleyeceklerine.kendi cihazlarını geliştirsinler...Ali Cengiz.işlerle uğraşmasınlar..Bu ölümlü dünyada #doğruluk dürüstlük.en güzel şeydir#saygılar......
Mami35 ustam valla aynen jokerx1 okadar korkutmus okadar cildirtmiski adamlar ne yapacagini bilmiyor abuk sapik yazilar yaziyorlar. Benim amator videolardan dahi cok korkmuslarki hemen karalamaya gecmisler.
Mors olmak boyle bisey toplu dediler testi yaptik basariyla. Toplu altini degersiz gorcek dediler basariyla arti gordu. Bence karalanayi birakip boyle guzel bir cihazi nesini merak ediyorlarsa bize soylesinler biz test edelim. Bizde iftira karalama yok icraat var icraat ..

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #293 : Ocak 22, 2017, 12:09:08 ÖÖ »
yıldıray ustam kripto55 ustam videoyu mustafa kardeşim hazırlıyor birazdan  yayınlıcaz rahat olun madem çok merak ediyordu jokerx1 rin becerilerini onuda çektik öyle forum sitelerinde  kötülemekle olmuyor bu işler. dediğim gibi biz herzaman jokerx1 le şaşırtmaya devam edecez

Çevrimdışı kripto55

• Usta
  • Yeniden yeşeren umutlarim var artik..
« Yanıtla #294 : Ocak 22, 2017, 01:38:13 ÖÖ »
Daha başındayım bu forum bu saatten sonra ipini koparmıştır ;D ;D jokerx1 ile şaşırtmaya devam... ;D ;D

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #295 : Ocak 22, 2017, 01:55:03 ÖÖ »
gayet güzel görünüyor güzel hazırlamışsın şu son 2 videoda yükleniyor bakalım ne diceksin :)

Çevrimdışı Joker

• Administrator
« Yanıtla #296 : Ocak 22, 2017, 02:41:48 ÖÖ »
Dedektör JOKERX1 Küp İçinde Toplu Para Testi
« Son Düzenleme: Ocak 22, 2017, 03:03:53 ÖÖ Gönderen: Joker »

Çevrimdışı Joker

• Administrator
« Yanıtla #297 : Ocak 22, 2017, 02:43:26 ÖÖ »
Dedektör JOKERX1 Toprağa Gömülü Toplu Para Testi
« Son Düzenleme: Ocak 22, 2017, 03:03:39 ÖÖ Gönderen: Joker »

Çevrimdışı A21MEDLİ

• Usta
« Yanıtla #298 : Ocak 22, 2017, 02:45:49 ÖÖ »
yalanda yoğ hilafta yoğ,şu gördüğünüz 3D çalışması,voxlere atılan,jokerx1'in öz be öz kendi datasıdır.

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #299 : Ocak 22, 2017, 03:04:55 ÖÖ »
A21MEDLİ ustam bizim yaptıklarımız göz önünde videolarımızı seyrettiklerinde ne demek istediklerimizi daha iyi anlıyacaklardır öyle forumlarda atıp tutmakla olmuyor bu işler
« Son Düzenleme: Ocak 22, 2017, 03:08:20 ÖÖ Gönderen: dalgic35 »