Gönderen Konu: JOKER X1 Tanıtım  (Okunma sayısı 169414 defa)

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kripto55

• Usta
  • Yeniden yeşeren umutlarim var artik..
Ynt: JOKER X1 Tanıtım
« Yanıtla #110 : Ekim 08, 2016, 02:51:01 ÖÖ »
Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin
Abi bence gayet iyi suan piyasadaki 17 bin tl civarlarina satilan cihazda ayni mesafeden goruyor ama ayrim cok net olmuyor..
Gayet basarili cihaz..
Birde hareket halinde bir video olsa 1x1 ile tadindan yenmez
Buyuk baslikda ayrim gayet basarili..

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #111 : Ekim 08, 2016, 03:07:03 ÖÖ »
fırsat bulduğumda hareket halindede videolar çekicem büyük başlıkda da küçük başlıkdada ayrım gayet net istersen büyük başlıklada teneke döveyim :)

Çevrimdışı kripto55

• Usta
  • Yeniden yeşeren umutlarim var artik..
« Yanıtla #112 : Ekim 08, 2016, 03:32:35 ÖÖ »
Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin
fırsat bulduğumda hareket halindede videolar çekicem büyük başlıkda da küçük başlıkdada ayrım gayet net istersen büyük başlıklada teneke döveyim :)
Abi hareketli videonuda bekliyoruz ins.. dove dove teneke bulamican hepsi boksor rocky nin kum torbasi gibi yamuldu ... ;D ;D
Bu arada arazide bir cihaz ile dolastik gulmemek kriz gecirmemek elde degil..islak toprakda surekli + - kiremitte +- demirde + teneke civilere +  hic bisey ariyamadik kapattik degersize daha kotu oluyor 2 km alanda + - +- gezdik hic susmadan kalibrasyon tam ve hersey orjinal birde fabrikasyon cikisli..maalesft bir gunum daha cöp cihazlarla gecti.. kabahat  bende arkadasa niye inaniyomki saglam.cihazim var dedi utandi adam aksam aksam  ;D

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #113 : Ekim 08, 2016, 04:03:38 ÖÖ »
yola JOKERX1 le çık bak bakalım boş dönermisin tabi gittiğin yerde gömülü birşey varsa sana bedavaya bir kürek bile sallatmaz

Çevrimdışı Argentum

• Usta
« Yanıtla #114 : Ekim 08, 2016, 01:50:32 ÖS »
arkadaşlar cihaz metal dedektörü gerçi ama madem boşluk modu var şunu sorayım.
1-cihaz ağır değilde hızla gezinti yaparken boşluğu algılarmı çünkü şu andaki gezinti hızı çok ağır geldi bana birde boşluk algılandığı zaman ekranda veri işlemesi biraz yavaş gibi geldi. Bu veri işleme daha hızlı olabilirmi. şu açıdan soruyorum ,bir boşluk üzerinden hızla geçersek sanki algılama yapamaz izlenimi verdi bana açıklayabilecek varmı
2-bulduğumuz boşluğun boyutlarını falan nasıl tespit yaparız etrafındamı gezcez..

Çevrimdışı Argentum

• Usta
« Yanıtla #115 : Ekim 08, 2016, 01:53:23 ÖS »
büyük başlıkla mesafe ölçme metodunu çok beğendim, çok zekice yapılmış.. :D :D :D

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #116 : Ekim 08, 2016, 02:04:00 ÖS »
argentum kardeşim metal aramada hızlı gezebilirsin boşluk konumundayken hiçbir cihazla hızlı gezemezsin düzgün ölçüm almak istiyorsan yavaşgezmen gerekir ayrıca boşluk belli noktalarda bakılır hızla alakan yok senin bir boşluğun büyüklüğünüde kolayca anlıya bilirsin ekrandaki karenin başlamasıyla bitmesine dikkat ettiğinde nerede duvarın oldugunuda anlaman çok kolay olur.1x1 başlıklada en garanti ancak bu şekilde deneme yapılır beğenmenede sevindim :)

Çevrimdışı Argentum

• Usta
« Yanıtla #117 : Ekim 08, 2016, 02:07:42 ÖS »
sağol ustam bilgilendirme için,,,,, tuğla kargaburun altın tost testi etkileyici olmuş. yani şimdi toprak altı toprak üstü fark etmez demir türevi ne olursa olsun demire kapattıkmı cihazı değerli olan metali algılama yapacak demire hiç bir tepki vermeyecek doğrumu ustam.

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #118 : Ekim 08, 2016, 02:21:55 ÖS »
aynen o şekildedir demire kapatınca sadece demire kapatmış da olmuyorsun toprakdaki değersiz olan bütün minerallere de kapatmış oluyorsun sadece karşına değerli malzeme çıkarsa değerli sinyalini verir ve ordanda boş çıkmaz yani kazdığında taşlar kayalar yada kiremit tuğla çıkmaz zaten kiremite tuğlaya kesinlikle ötmez

Çevrimdışı Murat ilbey

• Asteğmen
  • *
« Yanıtla #119 : Ekim 08, 2016, 06:11:27 ÖS »
Tesadufen gördüm ve uye oldum usta fiati nedir acaba basliklar sınırlı mı enkucuk başlığı kaclik cvp yazarsanız sevinirim iletişimi nasıl kurucaz sizinle
« Son Düzenleme: Ekim 08, 2016, 06:20:13 ÖS Gönderen: dalgic35 »