Gönderen Konu: JOKER X1 Tanıtım  (Okunma sayısı 206061 defa)

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dalgic35

• Ziyaretçi
Ynt: JOKER X1 Tanıtım
« Yanıtla #350 : Ocak 27, 2017, 09:51:13 ÖS »
Snaypir ustam bildikleri olsaydı grup paraya gümüşe değerli algılatırlardı jokerx1 gibi tabi yine sen bilirsin en verimli 350 de karar kıldım çok deneme yaptım diyebilirim

Çevrimdışı egemen23xxx

• Asteğmen
  • *
« Yanıtla #351 : Ocak 28, 2017, 11:19:51 ÖS »
Öncelikle selamin aleyküm ustalar cihazini tesadüf üzeri YouTube denk geldim. Ve pulseci biri olarak cihazinizi taktire şahan buldum hakket ellerinize sağlik tamamen emek ve gönül verilmiş olarak buldum. Cihazi 3D özelliği de güzel olmuş cihazi özellikle her arazide denemek isterim bir GPR ci olarak çok gezerim.fiyatini öğrenmek isterim.Şimdi affiniza siğinarak benim bir kaç sorum olacak ustalar.arazide gezerken toprak Altin pasli metal ve çivileri nasil veriyor demiri kapatmadan bu benim için önemli bir ikincisi kurşunlu mezarda deneme yaptinizmi ustam ve benim can alici soru bir boşluk modunda boşluğu yani mezari kaç cm veyat metreden alir. Dip not: ekrandaki rakamlari metallerin değerine tam manasiyla otursa her metalin net rakamini verse sanki iyi olur. şahsi fikirimdir lütfen yanliş anlaşilmasin) vatana millete özellikle defineci arkadaşlarına hayirli olsun diyim.

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #352 : Ocak 29, 2017, 01:09:43 ÖÖ »
egemen23 kardeşim jokerx1 cihazımızı beğenmenize sevindim öğrenmek istediğiniz toprak altındaki demir türü metallere paslı yada passız fark etmiyor değersiz vermektedir demire kapatma durumunda da kesinlikle hiç görmezsiniz bile sadece değerli malzemeleri algılar kurşunlu mezarda deneme yapmadık şunu söyleyebilirim kurşuna değersiz vermektedir gümüşede net bir şekilde değerli vermektedir eğer sizin o bahsettiğiniz kurşundan elinizde varsa bana kargolayın ben ne değer verdiğinin videosunu çekip size göndereyim boşluk konusuna gelince hiçbir cihaz % yüz boşluğu göstermez ancak size boşluk olan biryerde bir fikir verecek nitelikde çalışmaktadır ben herzaman diyorum cihazımız yüzde yüz ayrım yapar ama boşluk konusunda kesin konuşamam zaten biri benim cihazım kesin boşluğu gösteriyor derse emin olun yalan söyler  metal metal cihazlar ayırmaz illaki değişir örneğin paslı demirle passız demir aynı olmaz 18 ayarla saf altında aynı olmaz önemli olan değerli ve değersiz kesin ayırsın emin olun size cihaz arazide boşyere bir kürek bile sallatmaz ben piyasada pulselerin içinde iyi bir cihaz yaptığıma inanıyorum çünkü yapmış olduğum bütün testlerim başarıyla sonuçlandı bugün gurup paraya ve gümüşe lorenz dahi değersiz diyor jokerx1 onuda net bir şekilde değerli olarak algılamaktadır videolarıda vardır sizede iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim

Çevrimdışı egemen23xxx

• Asteğmen
  • *
« Yanıtla #353 : Ocak 29, 2017, 01:34:39 ÖÖ »
Dalgic35 ustam ilgi ve alakaniz için tşk ederim. Boşluk konusunda yüzde yüz deilde mesela 50 cm gibi 1mtre gibi mezar diye süphelendiniz yerlere tutunuzmu aslinda onu sormak istemiştim. Zaten bu değerli değersiz olayi beni bitirdi heleki kare başlikta peki kurşuna neden değersiz veriyor isterseniz mezarlardan cikma kursun yollayabilirim genelde topraktan buldu mu atmam demir dahi olsa 😊

Çevrimdışı haylaz36

• Usta
« Yanıtla #354 : Ocak 29, 2017, 01:36:29 ÖÖ »
Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin
1x1 başlık içinde
 11 tur çok telli
075mm lik
kaliteli kablodan yapıyorum bu resimdeki 10 lu kablo buna bir turda dışardan ekliyorum gayet sıtabil bir başlık oluyor ortalama 350--400 uh oluyor

Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapinu

bağlantı şeması varı acaba
he bu arda 60 cm yine kar yağdı bu gün :)

Çevrimdışı Walkman

• Üsteğmen
  • Bilmiyorsun, neden öğrenmiyorsun...(SÜMER ATASÖZÜ)
« Yanıtla #355 : Ocak 29, 2017, 02:39:40 ÖÖ »
1x1 başlık içinde
 11 tur çok telli
075mm lik
kaliteli kablodan yapıyorum bu resimdeki 10 lu kablo buna bir turda dışardan ekliyorum gayet sıtabil bir başlık oluyor ortalama 350--400 uh oluyor

eklediğim resme göre yapabilirsiniz.

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #356 : Ocak 29, 2017, 02:41:22 ÖÖ »
haylaz36 ustam birgün bakarsın ziyaretine gelirim kartopu oynarız :)

Çevrimdışı haylaz36

• Usta
« Yanıtla #357 : Ocak 29, 2017, 08:39:32 ÖÖ »
beklerim abi :)

Çevrimdışı haylaz36

• Usta
« Yanıtla #358 : Ocak 29, 2017, 08:41:44 ÖÖ »
1x1 başlık içinde
 11 tur çok telli
075mm lik

cet 6   8 telden oluşuyor diğeri 10 telden :)

eklediğim resme göre yapabilirsiniz.

Çevrimdışı pro-TR

• Global Moderator
  • en iyi bildiğim hiç bişey bilmediğimdir.
« Yanıtla #359 : Ocak 29, 2017, 11:21:32 ÖÖ »
arkadaşlar pulse dedektörünüze başlık saracağınız tellere imkanınız varsa mknatıs ile bakın, mıkanıtısın tuttuğu tellerde demir oranı yüksek demektir ki yaptığınız başlıklar sağlıklı olmaz. bu cihazlarda en iyi başlık litz telidir. nedeni ise çok damarlı olduğu için iletkenliği yüksektir. ondan sonra emaye kaplı bakır teldir. aslında en iletken madde altın ve gümüştür. bir başlık için altın ve gümüş tel kullanamayacağımız için bakır kullanmak mantıklı