Gönderen Konu: JOKER X1 Tanıtım  (Okunma sayısı 206181 defa)

0 Üye ve 99 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dalgic35

• Ziyaretçi
Ynt: JOKER X1 Tanıtım
« Yanıtla #280 : Ocak 20, 2017, 03:30:38 ÖS »
A21MEDLİ ustam bizim kimselerle işimiz yok biz cevabımızı video çekerek gösteririz buna zorunluda değiliz sadece insanlar nasıl bir cihaz ürettiğimizi görsünler diye bu tip çamur atıyorlarsa demekki güzel işlere imza atmışız karakterli biri kalkıp başkasının cihazına ulu ortayerde çamur atmaz neyse ne diyoruz jokerx1 şaşırtmaya devam edecektir

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #281 : Ocak 20, 2017, 03:33:10 ÖS »
Cepni 84 ustam bu senin dediğin tebrik etme karakterli kişilik sahibi olan kişilerin işidir biz işimize bakalım bu yeter bize

Çevrimdışı haylaz36

• Usta
« Yanıtla #282 : Ocak 20, 2017, 04:29:37 ÖS »
s.a arkadaşlar bende bir iki şey yazmak isterim  ben jokerx1 dedektörünü kullandım taşa toprağa ötmüyen bir makinadır
%100 ayrıma sahip olan bir cihazdır vlf ile karıstırmayın  PI serilerinin eniyisidir....
minalap GPX 5000 serisiyle karsılaştırdım ve yarı yolada bıraktı hem derinlik olarak hemde ayrım olarak şimdi arkadaşım geri vermek istesede geri almıyorlar  gitti 15000tl :)
şimdi diyeceğim

1 :PI dedektörlerin en iyisi
2 : %100 ayrım
3 : derinlik süper
arkadaşlarım yıllardır kullanmakta olduğunuz çihazları artık çöpe ata bilirsiniz
yazgelsin bende bir video hazırlamak isterim

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #283 : Ocak 20, 2017, 06:21:12 ÖS »
Haylaz ustam jokerx1 dedektörümüzü beğenmene sevindim pulse dedektörler içinde dünyada bir ilki başardık grup paraya ve özellikle de gümüşede değerli dedirttik ne diyoruz herzaman jokerx1 şaşırtmaya devam edicektir

Çevrimdışı Walkman

• Üsteğmen
  • Bilmiyorsun, neden öğrenmiyorsun...(SÜMER ATASÖZÜ)
« Yanıtla #284 : Ocak 20, 2017, 10:12:20 ÖS »
dalgıç ustam ben teee ezelden beri böyle bir pulse görmedim.  Taşa toprağa ötmüyor, toplu paraya bile değerli diyo, valla söz dinliyo gereksiz zırt pırt ötmüyo
:D :D
Ellerine emeğine sağlık ustam.

Son olarak ustam;

Şu yeryüzü er meydanı
Gönül sevmez her meydanı
Yüreksize yorgan döşek
Koç yiğite ver meydanı
.

Ver coşkuyu ustam ver!.

Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #285 : Ocak 20, 2017, 10:15:50 ÖS »
beğenmene sevindim walkman ustam siz böyle dedikce ben dahada şaşırtmaya devam edicem sizleri jokerx1 ile

Çevrimdışı Mammi35

• Usta
« Yanıtla #286 : Ocak 21, 2017, 12:39:26 ÖS »
Slm arkadaşlar geçen gün Hakan abi ile bir dedektör firmasının bazı forumlarda pulse cihazların toplu metali görmediği demire kapatmanın iyi Bir şey.olmadığı ve forumumuzda.ki insanların 3.5 luk insanlar  ve kendi formundan kovduğu insanlar olduğunu yazmış.bu gibi yazıları yazan insanın.ben ruh halinin.aşırı şekilde bozuk olduğu artık ne yaptığını bilmeden sağa sola saldırmasını şaşkınlık la izliyorum bu.yaptıkları benim gözümde son çırpınışlardır. Toplu metali pulseler görmez dediler ya hakan abi bir video çekip gösterelim dedi. Taman çekelim görsün ler dedim.ve evde testi içine karışık parayı koydum ve sonucu hepiniz.gördünüz.toplu metali algılıyomuş ..Hemde ayrım lı....demekki neymiş.bükemediğin.bileği öpeceksin.bu bir büyük lüktür..kötülemek .Karalamak.insanları kırmak la hiçbir yere varamazsın.fazla çırpınmak insanı.daha çok batırır.bugibi insanlara tavsiyem başkalarının cihazlarını kötüleyeceklerine.kendi cihazlarını geliştirsinler...Ali Cengiz.işlerle uğraşmasınlar..Bu ölümlü dünyada #doğruluk dürüstlük.en güzel şeydir#saygılar......
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2017, 02:56:18 ÖS Gönderen: dalgic35 »

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #287 : Ocak 21, 2017, 03:07:22 ÖS »
Mammi35 ustam benim forumdaki üyelerimin başımın üstünde yeri vardır bunu herkes böyle bilsin isteyen istediği foruma da gidebilir kimsenin bunada mudahale etmeye yada sitemden kovduğum 3.5 luk insanlar demeye  hakkı yoktur benim cihazımın hakkında da konuşana ben videolarımla cevabımı veriyorum zaten demekki bazılarını jokerx1 rahatsız etmişki bukadar kıskançlık kırizlerine girmiş benim diyeceğim tek şudur Allah herkesin yolunu açık etsin ve herkesde kendi işiyle ilgilensin bıraksınlar insanların peşinden koşmayı derim ben en azından doğru bir iş yaptığıma inanıyorum yaptığımda yapacaklarımda ortadadır

Çevrimdışı m-usta-fa

• Usta
« Yanıtla #288 : Ocak 21, 2017, 04:54:06 ÖS »
Merhaba forumdaşlar...
teee yıllardan beri ümitsizliğe düşen şevkini kaybeden...
profesyonel ve hobici definecilerin...
şevkini heyecanını arttıran motive eden...
hayatımıza yeni bir soluk getirerek...
inanılmazı zor farklı bir dedektör icat ederek...
duyduğuna değil gördüğüne inan sloganıyla...
JOKER X1 dedektörü bizlere kazandıran...
Hakan ustamıza teşekkürlerimi arz ederim...

m-USTA-fa
ustaların buluştuğu onuncu köy
kurucu üyesi

Çevrimdışı pro-TR

• Global Moderator
  • en iyi bildiğim hiç bişey bilmediğimdir.
« Yanıtla #289 : Ocak 21, 2017, 06:49:34 ÖS »
yaw arkadaşlar dedektörler deyince artık zevk vermiyor ama ben mustafanın sözlerine katılıyorum
Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin
Merhaba forumdaşlar...
teee yıllardan beri ümitsizliğe düşen şevkini kaybeden...
profesyonel ve hobici definecilerin...
şevkini heyecanını arttıran motive eden...
hayatımıza yeni bir soluk getirerek...
inanılmazı zor farklı bir dedektör icat ederek...
duyduğuna değil gördüğüne inan sloganıyla...
JOKER X1 dedektörü bizlere kazandıran...
Hakan ustamıza teşekkürlerimi arz ederim...

m-USTA-fa
ustaların buluştuğu onuncu köy
kurucu üyesi

uzaktan takipteyim. nasipse bende yaz gelince hakan ustanın hediye ettiği jokerx1 ile vira bismillah diyeceğim