0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyvallah ağbim sözüm söz hakan abim trafo merkezinde 160 kV şalt tesisinde sana video çekecem.malum ekran ışığıyla ilgili sorunum vardı enson 7805'i değiştirdim tabi onu bulana kadar ayarları kaçırdım diye düşünüyorum tekrar ayar yapmam gerekecek ondan sonra arazi çalışması ve vide çekimi yapacam söz
Hakan ustamdan ilk numune geldi..test icin...Baslik on numara 5 yildiz cok saglam bir malzemeden yapilmis ve kolay kolay deforme olmaz ..Emegine saglik hakan ustam..suana kadar kullandigim en kaliteli baslik diyebilirim...
1 haftaya başlıklar basılmaya başlıcak kimlere pic gönderdiysem bir başlık sözü verdim tabi pic alanlarda bana arazide vidyo çekip siteye yüklüyecegim sözü vermişti
Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris YapinHakan ustamdan ilk numune geldi..test icin...Baslik on numara 5 yildiz cok saglam bir malzemeden yapilmis ve kolay kolay deforme olmaz ..Emegine saglik hakan ustam..suana kadar kullandigim en kaliteli baslik diyebilirim...kripto55 artık videolar ile kapışalım diyorum.Şaka bir yana nasibin bol olsun. Hayırlı uğurlu olsun güzel arazi çekimlerini bekliyor olacağız. Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin1 haftaya başlıklar basılmaya başlıcak kimlere pic gönderdiysem bir başlık sözü verdim tabi pic alanlarda bana arazide vidyo çekip siteye yüklüyecegim sözü vermişti dalgıç35 ustam başlıklar hazır hava şartları da düzeldi artık bahane de kalmadı millet coşkuyu vermek için sabırsızlanıyor gibi geldi bana da