Gönderen Konu: JokerX1 Dedektör  (Okunma sayısı 195842 defa)

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kripto55

• Usta
  • Yeniden yeşeren umutlarim var artik..
Ynt: JokerX1 Dedektör
« Yanıtla #280 : Aralık 30, 2016, 11:27:29 ÖS »
Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin
Başladım pcb tamam :D Tlv272 bulamadım sadece .
Gorelim bir pcb fotolarinizi  :D

Çevrimdışı Victory41

• Usta
« Yanıtla #281 : Aralık 30, 2016, 11:38:26 ÖS »
Şimdi eriteceğim.

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #282 : Aralık 31, 2016, 12:32:32 ÖÖ »
güzel görünüyor

Çevrimdışı kripto55

• Usta
« Yanıtla #283 : Aralık 31, 2016, 12:33:54 ÖÖ »
Şimdi eriteceğim.
Elinize saglik birde montaj ve delinmis halini gorelim konumuz ilerlesin ..sizn gibi degerli ustalardan cok ogrenilecek seyler var..konuya gereken özeni gösterelim video pcb fotolari eksik girilen yerler düzeltilecek seyler gibi konumuz ilerlesin kış ayi geldi..
Bende bir pc toparlayinca kendime bir kaç çizim ve birşeyler atmaya çalişcam şuan sadece telefondan bakmakla yetincez.
Erittikden sonra fotolari atinda keyfimiz yerine gelsin ustam :D
« Son Düzenleme: Aralık 31, 2016, 12:38:00 ÖÖ Gönderen: dalgic35 »

Çevrimdışı kripto55

• Usta
« Yanıtla #284 : Aralık 31, 2016, 12:35:36 ÖÖ »
Şimdi eriteceğim.
Birde sanki kagit fazlaca yapismis iyice suda bekletin ince aralara dikkat edin kagit iyi yapistiysa eritmede basarili olmuyor ve orda kisa devre birakiyor aralardaki kagidi iyice temizleyin.

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #285 : Aralık 31, 2016, 12:41:48 ÖÖ »
kripto55 ustam dediğin doğru o şekilde eritince sağlıklı olmuyor

Çevrimdışı Victory41

• Usta
« Yanıtla #286 : Aralık 31, 2016, 01:26:25 ÖÖ »
Aslında size çok yardımcı olacağım konular varda , çizip atmam lazım.... Güzel bir dedektör projesi... Yazılımıda bilen olduğuna göre müthiş şeyler olabilir..... Özellikle parazitten kurtulmak için ( Emk ) 'dan. Şimdi Pcb'ye bakalım müthiş çıkardım kısa devre yok. Bunu Metal Lf357 ile yapacağım. Rail To Rail opamp eksik. Tlv272 . Birde  plastik kutuya koymayın bu devreyi. Metal kutuya koyun. Plastik kutuya koyuyorsananız Bakır sim koymalısınız.

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #287 : Aralık 31, 2016, 02:25:54 ÖÖ »
victory41 ustam cihazımız fazlasıyla sıtabildir önerin için teşşekür ederim

Çevrimdışı kripto55

• Usta
« Yanıtla #288 : Aralık 31, 2016, 11:00:46 ÖÖ »
Aslında size çok yardımcı olacağım konular varda , çizip atmam lazım.... Güzel bir dedektör projesi... Yazılımıda bilen olduğuna göre müthiş şeyler olabilir..... Özellikle parazitten kurtulmak için ( Emk ) 'dan. Şimdi Pcb'ye bakalım müthiş çıkardım kısa devre yok. Bunu Metal Lf357 ile yapacağım. Rail To Rail opamp eksik. Tlv272 . Birde  plastik kutuya koymayın bu devreyi. Metal kutuya koyun. Plastik kutuya koyuyorsananız Bakır sim koymalısınız.
Bilgi icin tesekkurler ustam ama biliyorsunuzki metal kutuya koyuldugunda ileri duzey yalitim gerekiyor aksi halde en ufak sasede tum kart buhar olur..oyuzden devrede oyle stabilite bozuklugu gormedim evdeki testlerde ..ha farkli devre icin diyorsan haklisin ..o diger satilan demonde ve cihazlari altin kutuya koysan dahi verim alamazsiniz..
Konuya destek verin..konumuz ilerlesin. Toplama montajlarini sabirsizlikla bekliyorum sizden..

Çevrimdışı Victory41

• Usta
« Yanıtla #289 : Aralık 31, 2016, 11:44:22 ÖÖ »
Günaydın Dostlar. Şuanda Pcb ye reçine sürdüm. Kurumaya bırakacağım malzemeleri deleceğim vs. vs. Eksikler var işlemci ve diğer Tlv272 vs. vs. Şimdi sormam gereken birşey var : 128x64 lcd pinleri üretimlerine göre pin yapıları farklı oluyor..... Şimdi bendeki (SG12864J VER.3.2) acaba direk bağlanabilir mi şema olmadadığın pin yapıları belli olmuyor..... Bugün yarına herşey biter.... Zira ikinci konu ise dün bahsettiğim şema aslında çok iyi bir örnek çalışmanın üzerinde durmaktı. Zaten bu jokerx dedektörü stabil vede her yerde çalışıyorsa ozaman üzerinde durmaya gerek yok.... Diyedüşünüyorum.... Zaten daha ne olsun başka. He ayrıca Bu devrenin giriş voltajı 12 mi direk ?