Gönderen Konu: JokerX1 Dedektör  (Okunma sayısı 195916 defa)

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kripto55

• Usta
  • Yeniden yeşeren umutlarim var artik..
Ynt: JokerX1 Dedektör
« Yanıtla #240 : Aralık 25, 2016, 11:13:57 ÖS »
Kalibrasyon ayari ile ilgili gorsel video ayrima ben inanamadim sizde bakin bir cevap verin....yok boyle bir ayrim..

Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin

Çevrimdışı kripto55

• Usta
« Yanıtla #241 : Aralık 25, 2016, 11:44:08 ÖS »
Kalibrasyon ayari ile ilgili gorsel video ayrima ben inanamadim sizde bakin bir cevap verin....yok boyle bir ayrim..

Bu arada bogazlarim dan fena hastalandim ses ve dil surtmesini maruz gorun ustalarim hastayim fena halde.. :o

Çevrimdışı oğuzlu

• Usta
« Yanıtla #242 : Aralık 25, 2016, 11:49:13 ÖS »

Ya kripto55 ustam bu başlık dövme işi joker dedektör sitesinde moda oldu ne bu ya millete dedektör sattırmayacaksınız bu gidişle.joker x1 daha arazide gizli saklı bırakmaz benden söylemesi.Ama olsun yeter bu milletin çektikleri artık bişeyler değişsin bu memlekette.Allah emeği geçenlerden razı olsun.

Çevrimdışı oğuzlu

• Usta
« Yanıtla #243 : Aralık 25, 2016, 11:59:57 ÖS »
Allah şifa versin kripto55 ustam

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #244 : Aralık 26, 2016, 12:10:03 ÖÖ »
öncelikle geçmiş olsun kripto55 ustam güzel anlatım olmuş daha işin başındayız jokerx1 dedektrörümüzün birçok özelliği var sırasıyla anlatımını yaparız evet oğuzlu ustam bu başlık dövmeyi moda haline getirelerim istedik sebebide ayrımın nekadar kesin oldugunu kripto55 ustanında dediği gibi birçok dedektöre değerli yada değersiz metali yanaştırdığında ayrımın şaşırdığını görebiliyorsunuz eğer ayrım ayarını düzgün yaparsanız jokerx1 de hatasız ve yüzde yüz ayrım yapabilirsiniz

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #245 : Aralık 26, 2016, 12:13:06 ÖÖ »
ayrıca ayrım konusunda ben jokerx1 dedektörümüzü demire kapatmadım resmen demire taşa toğrağa tuğlaya ve hernekadar mineral varsa hepsini cihazdan sildim demire of yaptıgımızda dedektörümüz altın bakır bronz ve 925 ayarında kaliteli gümüş unların hepsine değerli vermektedir zaten defineci arkadaşlar arazide sanırım demir aramıyordur aradıkları ya altın ya bakır yada bronz ve gümüş arıyorlar bu sebeple arazide arama yaparken demire of yapmalarını tavsiye ederim

Çevrimdışı kripto55

• Usta
« Yanıtla #246 : Aralık 26, 2016, 01:08:09 ÖÖ »
Oguzlu abi bu arada cihazi hayirli olsun ..
Ins ekrandaki bol + 99 li malzemeler nasip etsin..
Bu arada oguzlu abi harbi amator ruhludur..yasasin amator ruhu  :D kara duzen tasarima devam :D :D

« Son Düzenleme: Aralık 26, 2016, 01:11:10 ÖÖ Gönderen: kripto55 »

Çevrimdışı oğuzlu

• Usta
« Yanıtla #247 : Aralık 26, 2016, 02:12:25 ÖÖ »
Bu arada oguzlu abi harbi amator ruhludur..yasasin amator ruhu  :D kara duzen tasarima devam :D :D
Allah razı olsun kripto55 ustam amatör ruh profesyonel cihaz taktik süper alkışlıyorum her şey için çok sağolasın sanada bol +99 lu nasib olur inş.

Çevrimdışı snaypir

• Usta
« Yanıtla #248 : Aralık 26, 2016, 09:50:25 ÖÖ »
kripto ustam ellerine saglık gercekten harika bir anlatım olmuş gercekten harika bir cihaz ,

Çevrimdışı kripto55

• Usta
« Yanıtla #249 : Aralık 26, 2016, 05:08:40 ÖS »
Allah razı olsun kripto55 ustam amatör ruh profesyonel cihaz taktik süper alkışlıyorum her şey için çok sağolasın sanada bol +99 lu nasib olur inş.
Amin..abi cihaz gelince sende bir dene ayrim dehset otesi sende etkilencen  ozellikle demir elemeyi actinmi.. evde celik kasada altin varmi diye bakarsin o kadar iyi ayrim  var

Sniper ustam sizde sagolun bir oldukdan sonra top sindiremez bizi acizhane biseyler yaptim.vakit sorunum var bu ara