Dalgıç35 ustam bugün bana ayırdıgın zaman için çok teşekkür ediyorum, dalgıç 35 ustamdan aldıgım jokerx1 dedektörü topladıgımı ve monte işinin bittigini ve hakan beyin vermiş oldugu destekle bilgilerle 45cm başlıkla ve 2*2 başlıkla süper bir kalibreasyonu yaptık. Arkadaşlar bukadar kararlı ayrım yapan hiçbir dedektör görmedim, küçük başlıkla nekadar kararlı ise büyük başlıklada aynı kararlılıkla algılıyor, mezar tuglaları hiç bir etkisi olmuyor. 2*2başlıkla 10*15 cm bakır pilaketi. 170 santimden görüyor ve + degerli olarak algılıyor çok stabil olarak bekliyor taki başlıga metal gelene kadar, yakında gerçek arazi videolarını sitede yayınlayacagım. Boru başlıkla ayrı video, küçük başlıkla ayrı video yayınlayacagım. Ve şunu anladım bu cihazı kullandıkça çok süprizlere şahit olacagım. Geriye baktıgımda kullandıgım dedektörlerle ömrümüzü tüketmişiz. Nelerimi kullandım hem yurt dışından ithal gelen hem türkiyede üretilen cihazlardan, birçok modelini kullandım, her cihazın kendine göre eksiklikleri var ama bugün yapılan yazılım pilanlama o cihazlardaki eksikleri tamamladıgını düşünüyorum. Kimsenin cihazını kötülemek gibi bir niyetim yok sadece kullanıcı olarak kanatimi yazdım. Dedektör kullanıcılarının aradıgı. Özellikler. Stabilize ayrım karalılıgı. Hafif oluşu. Tatminkar derinlik. Kullanım kolaylıgı. Ses seviye ayarı. Ekran ışık aç kapa. Büyük başlık küçük başlık seçenegi. Demiri tamamen kapatma açma. Daha ne olsun her şey var... Ama buldugunun kaç lira yapacagını göstermiyor, tabiki espiri böyle birşey olmaz. Çok uzun yazdım biliyorum ama gerçekleri paylaşmalıyız... JOKER X1 süper bir dedektör....