Gönderen Konu: JokerX1 Dedektör  (Okunma sayısı 153305 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Walkman

• Moderator
  • Bilmiyorsun, neden öğrenmiyorsun...(SÜMER ATASÖZÜ)
Ynt: JokerX1 Dedektör
« Yanıtla #520 : Nisan 27, 2017, 08:57:09 ÖS »
Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin
Ustam yeni vidyolarını merakla bekliyoruz ilk vidyonda para bulmuştun busefer inşallah bir küp bulursun :)
Hay ağzın bal yesin ustam hayrlısı diyelim. Bulunca mesaj yazmayacam ona göre anlarsınız ne olduğunu:D

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #521 : Nisan 28, 2017, 02:03:07 ÖS »
inşallah bulursun ustam jokerx1 lede bulamazsan başkada bir cihazla bulacağını sanmam :)

Çevrimdışı Walkman

• Moderator
« Yanıtla #522 : Nisan 28, 2017, 10:46:38 ÖS »
inşallah bulursun ustam jokerx1 lede bulamazsan başkada bir cihazla bulacağını sanmam :)
:D :D bu konuda çok haklısın ustam.
En son çıktığım arazide (küp kırıkları, mezar tuğlası dolu arazide) jokerx1 stabilite ve ayrım konusunda benden tam not aldı.

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #523 : Nisan 30, 2017, 01:42:06 ÖS »
Walkman ustam jokerx1 kullanicilarin görüşleri benim için çok önemli beğenmene sevindim

Çevrimdışı Walkman

• Moderator
« Yanıtla #524 : Nisan 30, 2017, 04:58:21 ÖS »
En son çıktığım arazide (küp kırıkları, mezar tuğlası dolu arazide) jokerx1 stabilite ve ayrım konusunda benden tam not aldı.

bahsettiğim mezar tuğlası örneklerinden bir iki numune :)

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #525 : Nisan 30, 2017, 05:30:34 ÖS »
walkman ustam vlf cihazları bile bu tuğlalarla sorun yaşıyor jokerx1 silip geçiyor bunları gerçi demiri siliyoruz tuğla neki :)

Çevrimdışı kripto55

• Usta
  • Yeniden yeşeren umutlarim var artik..
« Yanıtla #526 : Nisan 30, 2017, 06:49:02 ÖS »

bahsettiğim mezar tuğlası örneklerinden bir iki numune :)
Masallah diyelim bu kiremitler cihazlara kafayi yediriyor surekli otuyor bunlara jokerx1 banamisin demiyor geleni gideni tokatliyor ;D ;D

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #527 : Nisan 30, 2017, 10:06:03 ÖS »
:)

Çevrimdışı mertkanbey

• Asteğmen
  • *
« Yanıtla #528 : Nisan 30, 2017, 10:53:35 ÖS »
Dalgıç35 ustam bugün bana ayırdıgın zaman için çok teşekkür ediyorum,  dalgıç 35 ustamdan aldıgım jokerx1    dedektörü topladıgımı ve monte işinin bittigini  ve  hakan beyin vermiş oldugu destekle bilgilerle  45cm başlıkla ve  2*2   başlıkla  süper bir kalibreasyonu yaptık.  Arkadaşlar  bukadar kararlı  ayrım yapan hiçbir dedektör görmedim, küçük başlıkla nekadar kararlı ise büyük başlıklada aynı kararlılıkla algılıyor, mezar tuglaları hiç bir etkisi olmuyor. 2*2başlıkla 10*15 cm bakır pilaketi. 170 santimden görüyor ve + degerli olarak algılıyor çok stabil olarak bekliyor taki başlıga metal gelene kadar, yakında gerçek arazi videolarını sitede yayınlayacagım.  Boru başlıkla ayrı video, küçük başlıkla ayrı video yayınlayacagım. Ve şunu anladım bu cihazı kullandıkça çok süprizlere şahit olacagım. Geriye  baktıgımda kullandıgım dedektörlerle ömrümüzü tüketmişiz.  Nelerimi kullandım hem yurt dışından ithal gelen hem türkiyede üretilen cihazlardan, birçok modelini kullandım,  her  cihazın kendine göre eksiklikleri var ama bugün yapılan yazılım pilanlama o cihazlardaki eksikleri tamamladıgını düşünüyorum. Kimsenin cihazını kötülemek gibi bir niyetim yok sadece kullanıcı olarak kanatimi yazdım. Dedektör kullanıcılarının aradıgı. Özellikler. Stabilize ayrım karalılıgı. Hafif oluşu. Tatminkar derinlik. Kullanım kolaylıgı. Ses seviye ayarı. Ekran ışık aç kapa. Büyük başlık küçük başlık seçenegi. Demiri tamamen kapatma açma. Daha ne olsun her şey var... Ama buldugunun kaç lira yapacagını göstermiyor, tabiki espiri böyle birşey olmaz. Çok uzun yazdım biliyorum ama gerçekleri paylaşmalıyız... JOKER X1  süper bir dedektör....

dalgic35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #529 : Nisan 30, 2017, 11:10:07 ÖS »
Beğenmene sevindim ustam