meyva veren taş illa taşlanacak bundan rahatsız olmamak lazım, elbette ki eleştiriler daha iyisi içinse, yok hakaret, küçümsemek, yalancılıkla itham etmek veya hasetten kaynaklı eleştiri yapılacaksa bende karşıyım. snaypır ustayı az-çok tanırım. birkaç kez telefonla görüşüp kendisinden değerli tecrübelerini paylaşmasını istemiş ve yardımlarını almıştım. ha keza muhammed usta ile de defaatle telefondan görüşüp bilgi alış verişi yaptığım kişilerdir. burada derdim "üzüm yemektir, bağcı dövmek değil". sözün özü benim bu sitede hiç kimseyle kişisel kavgam olmaz olamaz. ben ALLAH cc ın ilmine talip oldum hep, para peşine koşsaydım bu tip sitelerde işim olmazdı.
Bu konu cok goreceli bir konu pro tr ustam tamamen bilimsel olarak calismak gozlemle birlikdw analiz ve sonuclari gormek gerek.
Alan tarama dedigimiz olay L cubuklar calistigi kesin ama neye calistgini bilmek gerek...
Birisi geldi yanima zamaninda bolu tarafindan ..bana israrla benim ozel yaptigim cubuklar malzeme buluyor dedi. Defalarca test yaptim dedi .ee gidelim dedim o halde allah nimeti paylasip yiyelim dedik ins.
Gittik isaretlerin oldugu yere tam 6 nokta aldi..bende yaptigim pulse cihazini pesine getirdim beraber baktik..
Birincide hic bisey yoktu 50 60 cm kazdik yogun mineral vardi paril paril parlayan taslar cikti...dedim mineral ugrasmayalim.
2 ciye gittik orda dedektor ottu kazdik baktik 50 60 cm gibi yerde kiremit kiriklari ve 3 5 tane eski civi buyukce dedektorle baktik yine tik yok.
3 yerdw pasli civi teneke .
4 cude kola kapagi vs curumus.
5 ve 6 da bostu.
Simdi L cubuklar madem yalan sa bu metalleri nasil buluyor..bunun mantiksal aciklamasi varmi ..koca arazide gidip o metalleri nasil bulduk ..iste fikrin ve beyin firtinasinin donum noktasi burasi..
Bu arada cihazinda herseye dondugi ve tepki verdigini anladik.
Ama her kesistigi yerde ya metal yada kiremit oluyordu
Selam aleykum,
L çubuklar'la 14 yaşlarımda uğraşmaya başlamıştım, sonra askere gitmeden elimden bıraktım ve 21 yıldır bir daha almadım.
Mantığını kavrayamadığım ve sonuç alamadığım bir uğraştı benim için.
Halen bazen gidilen bir bölgede nereden başlayacağımıza dair bir "zar atma" yada "kura çekme" gibi kullanıyoruz yanımızda İhsan abimizle.
En son şunu yaşadım;
Geçen sene yine elinde L çubukları İhsan abimizle birlikte bir yere gittik, yanımızda bir kişi daha var, o da bizi götüren kişi dahil 3 kişiyiz.
Orman kenarında durduk, orman kenarında giden yolun birde ormanın içine doğru uzanan bir yolla kesiştiği yerde arabadan indik.
İnmeden İhsan abi "bana bişey söylemeyin ki sizden etkilenmeyim" der her zaman, ve etrafa hiç bakmaz ve çok geriden takip ettirir kendisini.
Sonra İhsan abimiz çubukları çıkardı iner inmez, ve çubuklar bizi ormanın içine doğru olan yola, oradan da ormanın içine götürmeye başladı.
Yaklaşık 400m yürüdük ve daha evvel eşilmiş ama üzeri ağaçlarla örtülmüş, Allah korusun birisi dikkat etmese 6-7 metre düşmesi işten bile değil derin bir çukur, çubuğun getirdiği yer.
Bunu üzerine bizi götüren şahıs burayı çubuklarla bulduklarını ve eştiklerini söyledi. Ben İhsan abimizle oraya ilk defa gittim ve daha evvel çubuklarla tespit[!] edilip eşilen bir yere yine bizi başka çubuklar götürdü.
Tabi İhsan abiye göre 6-7 metreden daha derinde "birşey" vardı. O çukurun daha derinine de bakıldı, ama sonuç boş.
Daha evvel tespit[!] edilen yerin, hiç alakasız bir biçimde, başka zaman, başka kişi, başka çubuklarla ihtimal olması mümkün olmayacak bir şekilde tekrar bulunması bu çubukların "birşey"e göre hareket ettiklerini gösterir, fakat izah edemeyince yine "boş". Benzeri olaylar da çok oldu.
Belki sonuç verse nasıl çalıştığının izahını pas geçecek aldırış etmeyeceğim, fakat sonuç bakımından da boş(en azından benim için öyle).
Buyrun mantıklı bir açıklama yapın çubuklara dair, bende ikna olacak mıyım bakayım.
"İkna olmamak için direnmiyorum, izahlar bana mantıklı gelmiyor."
Selamlar.