Gönderen Konu: FREKANSLAR  (Okunma sayısı 36094 defa)

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devran55

• Usta
Ynt: FREKANSLAR
« Yanıtla #40 : Aralık 21, 2016, 08:54:21 ÖS »
saygıdeğer  ustam  yaşadığım tecrübe ve bulguları söyledim samsuna geldiğinde tabi görüşcez ustam illa gtr olmasına gerek yok

Çevrimdışı pro-TR

• Global Moderator
  • en iyi bildiğim hiç bişey bilmediğimdir.
« Yanıtla #41 : Aralık 21, 2016, 10:14:39 ÖS »
SLM arkadaşlar o bahsettiğiniz cihazın içini açıp baktınız mı?
ya yanlış anlaşılmasın bir kaç çeşidinin içini açıp baktım ben bişey göremedim.

Çevrimdışı devran55

• Usta
« Yanıtla #42 : Aralık 21, 2016, 10:33:44 ÖS »
pro tr ustam buyur bir ara açıp resimlemistim

Çevrimdışı devran55

• Usta
« Yanıtla #43 : Aralık 21, 2016, 10:37:48 ÖS »
buda sahte gtr iyiymiş ustam

Çevrimdışı devran55

• Usta
« Yanıtla #44 : Aralık 21, 2016, 10:39:16 ÖS »
buda sahte gtr8 iciymiş

Çevrimdışı snaypir

• Usta
« Yanıtla #45 : Aralık 22, 2016, 10:16:30 ÖÖ »
Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin
SLM arkadaşlar o bahsettiğiniz cihazın içini açıp baktınız mı?
ya yanlış anlaşılmasın bir kaç çeşidinin içini açıp baktım ben bişey göremedim.

valla ustam içini dışını bilmemde nasıl oluyor bende anlamadım , size söyle bir yasadıgım  olayı anlatayım kullandıgım cihaz bir yerde sinyal aldı derinden gelen bir sinyaldi sade ugultu seklinde bu aleti tuttum altın modunda donmuye basladı tecrubem altın modunda donuyorsa bakırdır daha altın bulmak kısmet olmadı ;D kazıp baktık bakır tabak  ,aynı şekil biryerde de sinyal aldım ondada bronz modunda dondu baktık bronz kadeh ,emin olun nasıl oluyor bende anlamıyorum ama oluyor,

Çevrimdışı pro-TR

• Global Moderator
« Yanıtla #46 : Aralık 22, 2016, 01:55:37 ÖS »
Hz ibrahim a.s.'a ALLAH cc halilULLAH ismini verir, türkçesi ALLAH cc 'ın dostu demektir.
bir gün hz. ibrahim dağda hayvanlarını otlatırken bir karga kemikleri görür ve ellerini semaya açıp "ey ALLAH'ım demek sen bu kemiklere tekrar can vereceksin öylemi?" der. ALLAH cc.'da "ey halilim sen ki benim peygamberimsin, insanların seçilmişi ve benim dostumsun, sen bana inanmıyormusun?" hz. ibrahim a.s. ise "EstagfirULLAH, inanmamak haddim değil ancak bu kemiklere bir can verde gözüm görüp kalbim mutmain olsun" der ve ALLAH cc o zaman o kemiklere can verir ve kuş uçup gider.

sözün kısası derdimiz sizi yalancılıkla itham etmek değildir. ne var ki söylediklerinizi göstererek bizlerin kalplerini mutmain etmenizdir. sizlere elbette inanıyoruz ancak bize bir video ile ispat etmeniz lazım.

Çevrimdışı snaypir

• Usta
« Yanıtla #47 : Aralık 22, 2016, 02:11:52 ÖS »
ustam video cekmek sorun degilde ,cekildikten sonra kırktane kulp takılıyor bu sefer kalp kırıcı oluyor, malum bunları hep yasadık ama hava düselirse ilerde bakalım ama kulp takmayacaksanıs neticede ne ureticiyis nede satıcı nede en ufak bir menfaatımıs var, hatta bana deseniski gtr multı diye bir cihaslarıda var baya pahalı o nasıl yaklaşmayın derim ,bilmem anlata bildimmi

Çevrimdışı Walkman

• Üsteğmen
  • Bilmiyorsun, neden öğrenmiyorsun...(SÜMER ATASÖZÜ)
« Yanıtla #48 : Aralık 22, 2016, 06:37:40 ÖS »
Arkadaşlar konuya öncelikle açıklama getirmek adına yazıyorum. Malum adı alan tarama diye satılan ama birileri (sözüm bu meclisten dışarı) umduğu gibi birşeyler bulamayıp adını yalan tarama olarak  çıkartanlara benim bu konudaki düşüncem bu tür cihazların iş yaptığına inanan biri olarak,  snaypir'a bu konudaki yazdığı son mesajın ilk bölümüne tamamen katılıyorum. Diğer multi dediği kısım ise alan kişinin değer kıymet takdirindedir.

Çevrimdışı pro-TR

• Global Moderator
« Yanıtla #49 : Aralık 22, 2016, 07:33:17 ÖS »
meyva veren taş illa taşlanacak bundan rahatsız olmamak lazım, elbette ki eleştiriler daha iyisi içinse, yok hakaret, küçümsemek, yalancılıkla itham etmek veya hasetten kaynaklı eleştiri yapılacaksa bende karşıyım. snaypır ustayı az-çok tanırım. birkaç kez telefonla görüşüp kendisinden değerli tecrübelerini paylaşmasını istemiş ve yardımlarını almıştım. ha keza muhammed usta ile de defaatle telefondan görüşüp bilgi alış verişi yaptığım kişilerdir. burada derdim "üzüm yemektir, bağcı dövmek değil". sözün özü benim bu sitede hiç kimseyle kişisel kavgam olmaz olamaz. ben ALLAH cc ın ilmine talip oldum hep, para peşine koşsaydım bu tip sitelerde işim olmazdı.