Gönderen Konu: FREKANSLAR  (Okunma sayısı 36092 defa)

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kayzer1915

• Usta
Ynt: FREKANSLAR
« Yanıtla #20 : Aralık 20, 2016, 02:28:54 ÖÖ »
Sa beyler boşluk sinyali 700 ve 930 dur bu kişiye göre değişir boşluk bulmak mesele deil benim için önemli olan dolgunun gerçek boşlukmu doğal boşlukmu bunu bile bilmektir yukarıdaki frekanslarda buna dahildir yani bu işlerde gerçek boşluğu bulmak ve dolguyu ayırmak yılların verdiği tecrübedir ve ben unları tamamıyla astım artık çubuklarla araziye ciktigimda aradığım metali bulabiliyorum mesela altın arıyorum altın buluyorum gümüş arıyorum ve buluyorum iki metal biyerdeyse farklı tepki alıyorum ama bunu bir cihazla yapmıyorum kendim bi cihazim desem komik olur ama bu gerçek. yeni amatörler içinde mc307 ustanın cihazını tavsiye ederim bu cihazla çok şey ogrenebilirler deneme yanılma yaparak cozebilirler kimse kazmadan görmeden yaşamadan tecrübe edinemez saygilar

Çevrimdışı kayzer1915

• Usta
« Yanıtla #21 : Aralık 20, 2016, 02:43:34 ÖÖ »
He bununda ekliyeyim altın bulmak çok zordur ilk gümüş ve bronz bulmayı deneyin küflü metal altın sinyali atar ben bunu zor aştım ama artık bulabiliyorum yanlız banada iyi i tek tek cihazı şart zor oluyor toprakta aramak

Çevrimdışı devran55

• Usta
« Yanıtla #22 : Aralık 20, 2016, 09:38:45 ÖÖ »
kayzer ustam slm nasılsın bende alan taramalara inanmıyordum ama yaşadıgım canlı canlı 3 noktadan bronz ve bakır malzeme aldık yani dogru kullanımda ve tecrubeyle başarı saglanabilir tabi dedigin gibi iyi bir dedektör şart

Çevrimdışı kayzer1915

• Usta
« Yanıtla #23 : Aralık 20, 2016, 11:37:57 ÖÖ »
TSK Devran ustam sen nasılsın evet bulabilen bazı alan taramalar mevcut hepsi değil tabi  bronz gümüş bakır kurşun bulmak çok kolaydır altın bulmak çok zordur bu çubuk altın bulur  diyene aldanmayin veya bu alan tarama kesin altın buluyor  diyenede inanmayın o kadar zorlu altın bulmak inanın tecrübe ve kendini geliştirme ile bulunabiliyor insan büyük bir güç biz kendimiz kendi kendimizi keşf etmeliyiz inanın araziye gittiğimde nasıl altın bulduğumu nasıl gümüş bulduğumu cekecem ama dedektör kullanmadığım dan  toprağı elemek uzun tutuyor dedektör şart diyorum yine hava koşullarına göre gidebilirsem burdan birinin gmailine atarım ben yolluyamiyorum resim yada video

Çevrimdışı snaypir

• Usta
« Yanıtla #24 : Aralık 20, 2016, 11:42:36 ÖÖ »
arkadaşlar alantaramanın iş yaptıgını farklı bir sitede yasmıştım beni topa tutmuşlardı ,gerci işlerine gelmiyen dogrularıda yasınca topa tutuyorlardıda  :D şimdi ne diyecekler bakalım oturup düşünmeleri lagsım,
inşallah ilerde daha güsel malsemeler bulursunus,

Çevrimdışı devran55

• Usta
« Yanıtla #25 : Aralık 20, 2016, 06:49:14 ÖS »
valla ustam ilk zamanlar bende cihazı kirma derecesine kadar geldim senin ve guentus ustamin tecrübelerini dinledikten sonra baktım ki cihazda iş var bu arada guentus ustama slm olsun bana biraz kırgın herhalde kusurumuz varsa affola

Çevrimdışı kripto55

• Usta
  • Yeniden yeşeren umutlarim var artik..
« Yanıtla #26 : Aralık 20, 2016, 07:51:42 ÖS »
Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin
TSK Devran ustam sen nasılsın evet bulabilen bazı alan taramalar mevcut hepsi değil tabi  bronz gümüş bakır kurşun bulmak çok kolaydır altın bulmak çok zordur bu çubuk altın bulur  diyene aldanmayin veya bu alan tarama kesin altın buluyor  diyenede inanmayın o kadar zorlu altın bulmak inanın tecrübe ve kendini geliştirme ile bulunabiliyor insan büyük bir güç biz kendimiz kendi kendimizi keşf etmeliyiz inanın araziye gittiğimde nasıl altın bulduğumu nasıl gümüş bulduğumu cekecem ama dedektör kullanmadığım dan  toprağı elemek uzun tutuyor dedektör şart diyorum yine hava koşullarına göre gidebilirsem burdan birinin gmailine atarım ben yolluyamiyorum resim yada video
Vaybe usta ne tecrubeymis masallah goruntu alma ozelliginde  varmi  ;D

Çevrimdışı kayzer1915

• Usta
« Yanıtla #27 : Aralık 20, 2016, 09:09:21 ÖS »
Canlı görüntü hemde öyle 3 d filanda değil   ;D

Çevrimdışı kripto55

• Usta
  • Yeniden yeşeren umutlarim var artik..
« Yanıtla #28 : Aralık 20, 2016, 09:14:22 ÖS »
Oo en kisa surede canli goruntuleri bekliyoruz

Çevrimdışı kayzer1915

• Usta
« Yanıtla #29 : Aralık 20, 2016, 11:00:31 ÖS »
Tmm yolluyacam birinizin gmailine siz yuklersiniz nasıl gümüş ve altin bulunurmuş millet görsün