Gönderen Konu: FREKANSLAR  (Okunma sayısı 36073 defa)

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mc_307

• Usta
Ynt: FREKANSLAR
« Yanıtla #10 : Kasım 29, 2016, 11:32:17 ÖS »
ne kadar frekanaslar yakın olsada kişiden kişiye tepkiler farklıdır. o yüzden deney ve deneyimlerle başarı artırılır. başkasında işe yararyan bir frekans sizde yaramayabilir. o yüzden imkanı olan test arazilerinde en iyi değerleri kendine göre bulup öğrenmelidir

Çevrimdışı kripto55

• Usta
  • Yeniden yeşeren umutlarim var artik..
« Yanıtla #11 : Kasım 30, 2016, 03:02:05 ÖÖ »
Benimde testlerimde.
50 v ile surulen ozel bir alan tarama cihazinda .
890 hz..tum bosluklar icin..
5100 hz tum altinlar
12 khz 24 ayar.
9.000 khz gumus..
Filtreli cubuklar sayesinde de minerale demire duyarlilik minumum seviyede tutarak sagirlastirildi..
Testler cok olumlu cihazda..

Çevrimdışı kripto55

• Usta
« Yanıtla #12 : Kasım 30, 2016, 03:04:00 ÖÖ »
Deneysel olarak da arazide ozel bir teknikle cihazi gelistirdik..

Çevrimdışı A21MEDLİ

• Usta
« Yanıtla #13 : Aralık 06, 2016, 01:37:48 ÖÖ »
Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin
Benimde testlerimde.
50 v ile surulen ozel bir alan tarama cihazinda .
890 hz..tum bosluklar icin..
5100 hz tum altinlar
12 khz 24 ayar.
9.000 khz gumus..
Filtreli cubuklar sayesinde de minerale demire duyarlilik minumum seviyede tutarak sagirlastirildi..
Testler cok olumlu cihazda..

usta şu filitreli çubuklar nasıl bişey,mahsuru yoksa,biraz daha açıklayabilirmisiniz.

Çevrimdışı pro-TR

• Global Moderator
  • en iyi bildiğim hiç bişey bilmediğimdir.
« Yanıtla #14 : Aralık 06, 2016, 01:15:58 ÖS »
pek inandırıcı gelmiyor bana azimetli, bunların birer radyaztezi olduğuna inanıyorum ben. henüz çalışan bir cihaz göremedim. kripto55 ustanın cihazı çalışıyorsa görmek isterim.

Çevrimdışı kripto55

• Usta
« Yanıtla #15 : Aralık 06, 2016, 11:56:05 ÖS »
pek inandırıcı gelmiyor bana azimetli, bunların birer radyaztezi olduğuna inanıyorum ben. henüz çalışan bir cihaz göremedim. kripto55 ustanın cihazı çalışıyorsa görmek isterim.
Ustam sizden allah razi olsun cok sey ogrendim sayenizde hakkinizi helal edin.
Diger konu olarak ben biraz delice calisiyorum bazi seylerde.
Mesala hep alan taramalarin sahte oldugunu ve bir halta yaramadigini dusunurdum...sonra bir fikr uzerine dedimki bu gelenek yilllardan beri geliyor neden acaba dedim. Sonra baktim ki bu cubuk sistemleri misir tarihinde dahi kullanmis su bulma ve piramit zeminlerini olcerlermis....
Olay bundan ibaret ise sacma olarak dal findik cubugu bakir celik demir cubuklar gibi bazi deneyler yaptim.
Sonra bu deneyler sonucunda anladimki is kullanilan metaryal ve manyetik alan hesaplarindan olusan bir durum oldugunu gordum...
Ve uzerinde calisarak fkrimce destek alarak bir L cubuk yaptim.. ve bu cubuklara bir ustamla beraber manyetik alana direnebilecek bir pasif elemanlarla kat yaptik. Bu pasif elemanlarin amaci deneylerde sunu yapiyor ..
Biz normalde cubuklarin herseye gittigini biliyoruz bunun sebebi ise etrafimizdaki frekanslar nedeni ile.. bu frekanslar nelerdir ... tasin frekansi topragin frekansi maddelerin frekansi vs.. bu frekanslar arasindaki farklilik serisine rezonans diyorlar. Her insanin parmak izleri ayri yaratildigi gini allah cc. Yaratilan bir cok seyin parmak izi ayri ve kisisel kodlar yuklemistir...bu kodlar cozuldugunde hersey bulma kapisi araliyor kendini..bu yolda ilerliyoruz ama ne kadar guvenli sonuclar dahasi ne kadar dogru bir teknik oncelikle kendimiz inanmak istiyoruz ....kendi inanmadigimiz bir seye baskasina satmak adida dolandiriciliktir..
Oyuzden kendimiz inanip gordukden sonra rizki paylasmak sorun degil..

Çevrimdışı pro-TR

• Global Moderator
  • en iyi bildiğim hiç bişey bilmediğimdir.
« Yanıtla #16 : Aralık 07, 2016, 01:54:36 ÖÖ »
bilim varlığını devam ettirebilmesi için kendi dışındaki herşeyi reddeder. bizde ALLAH cc ın ilmine talip olduk ve 15-20 senedir bu işlerle uğraşıyoruz. sizin için söylemiş değilim ama birçok insan hep işin kolayına kaçıp elindekileri bu işlere kendini kaptırmış gözü gerçekleri görmeyen ve herşeye inanan insanları kandırıyor. bu da bizi yoğurdu üfleyerek yemeye zorluyor.

Çevrimdışı snaypir

• Usta
« Yanıtla #17 : Aralık 07, 2016, 09:56:52 ÖÖ »
kripto ustam size katiliyorum bende teslerimde her maddenin bir frekansinin oldugunu gordum  farkli frekans denemelerimde cubuklarin farkli metallere yonlendigini gordum ama hersey keske masa ustunde gozuktugu gibi olsa  :) evde belli bir frekansta altina giden cubuklar arazide minerale gitti  :) yilmak yok denemelere devam .

Çevrimdışı A21MEDLİ

• Usta
« Yanıtla #18 : Aralık 07, 2016, 02:43:29 ÖS »
Ustam sizden allah razi olsun cok sey ogrendim sayenizde hakkinizi helal edin.
Diger konu olarak ben biraz delice calisiyorum bazi seylerde.
Mesala hep alan taramalarin sahte oldugunu ve bir halta yaramadigini dusunurdum...sonra bir fikr uzerine dedimki bu gelenek yilllardan beri geliyor neden acaba dedim. Sonra baktim ki bu cubuk sistemleri misir tarihinde dahi kullanmis su bulma ve piramit zeminlerini olcerlermis....
Olay bundan ibaret ise sacma olarak dal findik cubugu bakir celik demir cubuklar gibi bazi deneyler yaptim.
Sonra bu deneyler sonucunda anladimki is kullanilan metaryal ve manyetik alan hesaplarindan olusan bir durum oldugunu gordum...
Ve uzerinde calisarak fkrimce destek alarak bir L cubuk yaptim.. ve bu cubuklara bir ustamla beraber manyetik alana direnebilecek bir pasif elemanlarla kat yaptik. Bu pasif elemanlarin amaci deneylerde sunu yapiyor ..
Biz normalde cubuklarin herseye gittigini biliyoruz bunun sebebi ise etrafimizdaki frekanslar nedeni ile.. bu frekanslar nelerdir ... tasin frekansi topragin frekansi maddelerin frekansi vs.. bu frekanslar arasindaki farklilik serisine rezonans diyorlar. Her insanin parmak izleri ayri yaratildigi gini allah cc. Yaratilan bir cok seyin parmak izi ayri ve kisisel kodlar yuklemistir...bu kodlar cozuldugunde hersey bulma kapisi araliyor kendini..bu yolda ilerliyoruz ama ne kadar guvenli sonuclar dahasi ne kadar dogru bir teknik oncelikle kendimiz inanmak istiyoruz ....kendi inanmadigimiz bir seye baskasina satmak adida dolandiriciliktir..
Oyuzden kendimiz inanip gordukden sonra rizki paylasmak sorun degil..

bu deneyimlerinize:HDD içindeki mıknatıslarıda katın,2ad.toprağın üzerine bırakın 2 ad.kullandığınız çubuğa kullanın..çubuklara kullanacağınız hdd mıknatısı çubuğun uç kısmının altına gelecek şekilde olsun.
yere bırakılan ve çubuktaki mıknatısların uyumlu olabilmesi için yönlerini değiştirip denemelerinize,mıknatıslar pasif sinyali kesinceye kadar devam edin.

Çevrimdışı kripto55

• Usta
« Yanıtla #19 : Aralık 08, 2016, 04:12:48 ÖÖ »
kripto ustam size katiliyorum bende teslerimde her maddenin bir frekansinin oldugunu gordum  farkli frekans denemelerimde cubuklarin farkli metallere yonlendigini gordum ama hersey keske masa ustunde gozuktugu gibi olsa  :) evde belli bir frekansta altina giden cubuklar arazide minerale gitti  :) yilmak yok denemelere devam .
Sniper ustam katiliyorum size arazide hayal kirikligi cok seyler olabiliyor maalesft..
Bu yuzddn bizde mumkun oldugunca arazide yapmaya calisiyoz testleri
Tabi burda su var keske is yapan bize ekmek kazandiracak bir devre olsada bizde riziklansak.. ama olan da saklar kimse kimse ile paylasmaz