pek inandırıcı gelmiyor bana azimetli, bunların birer radyaztezi olduğuna inanıyorum ben. henüz çalışan bir cihaz göremedim. kripto55 ustanın cihazı çalışıyorsa görmek isterim.
Ustam sizden allah razi olsun cok sey ogrendim sayenizde hakkinizi helal edin.
Diger konu olarak ben biraz delice calisiyorum bazi seylerde.
Mesala hep alan taramalarin sahte oldugunu ve bir halta yaramadigini dusunurdum...sonra bir fikr uzerine dedimki bu gelenek yilllardan beri geliyor neden acaba dedim. Sonra baktim ki bu cubuk sistemleri misir tarihinde dahi kullanmis su bulma ve piramit zeminlerini olcerlermis....
Olay bundan ibaret ise sacma olarak dal findik cubugu bakir celik demir cubuklar gibi bazi deneyler yaptim.
Sonra bu deneyler sonucunda anladimki is kullanilan metaryal ve manyetik alan hesaplarindan olusan bir durum oldugunu gordum...
Ve uzerinde calisarak fkrimce destek alarak bir L cubuk yaptim.. ve bu cubuklara bir ustamla beraber manyetik alana direnebilecek bir pasif elemanlarla kat yaptik. Bu pasif elemanlarin amaci deneylerde sunu yapiyor ..
Biz normalde cubuklarin herseye gittigini biliyoruz bunun sebebi ise etrafimizdaki frekanslar nedeni ile.. bu frekanslar nelerdir ... tasin frekansi topragin frekansi maddelerin frekansi vs.. bu frekanslar arasindaki farklilik serisine rezonans diyorlar. Her insanin parmak izleri ayri yaratildigi gini allah cc. Yaratilan bir cok seyin parmak izi ayri ve kisisel kodlar yuklemistir...bu kodlar cozuldugunde hersey bulma kapisi araliyor kendini..bu yolda ilerliyoruz ama ne kadar guvenli sonuclar dahasi ne kadar dogru bir teknik oncelikle kendimiz inanmak istiyoruz ....kendi inanmadigimiz bir seye baskasina satmak adida dolandiriciliktir..
Oyuzden kendimiz inanip gordukden sonra rizki paylasmak sorun degil..