Gönderen Konu: Pistol Dedektör İngilizce Açıklama  (Okunma sayısı 13482 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Walkman

• Moderator
  • Bilmiyorsun, neden öğrenmiyorsun...(SÜMER ATASÖZÜ)
Ynt: Pistol Dedektör İngilizce Açıklama
« Yanıtla #10 : Nisan 27, 2017, 09:03:33 ÖS »
Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin
Ustam gezerken denk geldi başlıga dikkat et

Zad bu video bobine mi pile mi ötüyor belli değil. bu videoya bakarak ne olduğunu anlamak biraz zor. ;)

Çevrimdışı Victory41

• Usta
« Yanıtla #11 : Nisan 28, 2017, 10:11:50 ÖÖ »
Alan Tarama vede Pistol Dedektörler farklı. Walkman en son gönderdiğin videoda , ufak bobinde çok düşük mv. elektromanyetik dalga üreten bobin var.. Pistol dedektör buna duyarlı.

Çevrimdışı Walkman

• Moderator
  • Bilmiyorsun, neden öğrenmiyorsun...(SÜMER ATASÖZÜ)
« Yanıtla #12 : Nisan 29, 2017, 02:07:05 ÖÖ »
Alan Tarama vede Pistol Dedektörler farklı. Walkman en son gönderdiğin videoda , ufak bobinde çok düşük mv. elektromanyetik dalga üreten bobin var.. Pistol dedektör buna duyarlı.

victory41 videoyu ben eklemedim dikkatinizden kaçtı sanırım ;)

anlatmak istediğim konu ise videonun sonunda da görüldüğü üzere metal algılama yapmadığı, ancak elektromanyetik bir alan oluşturulursa iş görebileceği yönünde idi.Sanırım farklı algılandı yazdıklarım.

Pd lrl ve alan tarama adına ne derseniz deyin tüm bu cihaz alet makina vs vb lerin çalışabilmesi kişiden kişiye değiştiğini biliyoruz. bazıları yok kan grubu şu veya bu grupta olacak, yok efendim beyin dalgaları veya düşünceler ile yönlendirme oluyor telkin vs gibi uzayıp giden konular açılıyor.

Neyse benim fikrim ise bu tür cihazların iyi bir şekilde neye öttüğünü bilmek veya arazide aranan bir metali bulabilmesi için mfd türü bir cihaz ile desteklenmesi (toprağa frekans gönderme) gerektiği kanaatindeyim.

Çevrimdışı Victory41

• Usta
« Yanıtla #13 : Nisan 29, 2017, 08:32:47 ÖS »
Alan Tarama ile ilgili bir çalışma yaptım. Ancak şuna anlam veremedim Totem devresini yaptım mesela çalışıyor. Ancak aktive modda 555'in frekans ayarını değiştirdim.. 72hz ile 700khz arası çalışıyor. Fakat buzzer sesini kesemedim. Thyresold ayar yapmıyor. Ancak 210khz lerde yapabiliyorum. Acaba neden ? Ve daha önce aynı devreyi yaptım orjinal şekline sadık kalarak , bu seferde aktif modda hiç ses çıkmıyordu . Threshold potu ile ayar yapabiliyordum.

Çevrimdışı ouiarabe

• Asteğmen
  • *
« Yanıtla #14 : Mayıs 01, 2017, 02:52:51 ÖS »

Hello everyone
This video is mine is the result of the schema clone pd Alonso by Andreas Christi with some small modification because in this version the discrimination remains a secret for Mr. Andreas. East since I did not prepare a field of test, I realized this small frequency transmitter adjustable from 0 to 100 KHZ,
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2017, 02:57:26 ÖS Gönderen: ouiarabe »

Çevrimdışı yusuf

• Asteğmen
  • *
« Yanıtla #15 : Mayıs 02, 2017, 02:33:45 ÖÖ »
Cem kardeş yaptığın bobinin gerçek değeri ile mi hareket ediyorsun yoksa devrendeki rezonans frekansıylamı hareket ediyorsun ona dikkat et iki eşit devre yapsan aynı malzemeyi kullansan yinede aynı rezonansı frekansı bulamassın hem o youtub da yüklediğin gerçek ölçülerde yaptığın devre gayet güzel neden daha uğraşıyorsun o devreyi çıkışını modüle et yeter 68khz den şaşmasın zaten andrea nın yaptığıdıda bu sattığıda bu aynı sinyali basit bir radyo alıcısıylada yaparsın illa entegre kullanacan diye bi şart yok kolay gelsin

Çevrimdışı ouiarabe

• Asteğmen
  • *
« Yanıtla #16 : Mayıs 02, 2017, 07:16:40 ÖS »
arkadaşım ben anlamadım üzgünüm

Çevrimdışı Victory41

• Usta
« Yanıtla #17 : Mayıs 04, 2017, 11:02:07 ÖÖ »
Yusuf başka şeyler deniyorum. Bu aletlerden tecrübe kazanarak Mineoro gibi bir cihazı oturtmaya çalışıyorum. Hem 68khz rezonans frekansı neden seçilmiş ?  Acaba cihazın tepkime hızımı ? Yani ben frekansı istediğim gibi transmitterrden seçebilirim . Ama rezonansa gelirmi bilemem...

Çevrimdışı ouiarabe

• Asteğmen
  • *
« Yanıtla #18 : Mayıs 04, 2017, 12:27:41 ÖS »
Hi all
It is necessary to know that the resonance frequency of the gold fled under the ground and ionized is not necessarily 68khz this frequency varies from one geographical region to the other so one must make tests on a field