Gönderen Konu: Mineoro Pistol Dedektör İnceleme  (Okunma sayısı 7105 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Victory41

• Usta
Mineoro Pistol Dedektör İnceleme
« : Nisan 14, 2017, 09:00:46 ÖÖ »
Arkadaşlar merhabalar.

Daha önce gezinirken böyle bir çalışma gördüm. Bu devreye bakınca çok şey konuşmak gerekiyor. Üstelik Şeması vede Hex. 'de verilmiş. Yanlız Atmel'i yüklerken sigorta ayarları var sanırım o verilmemiş. Her neyse devremizi inceleyelim

Şemadada görüldüğü gibi Plastik borunun içerisine Altın konulmuş. Referans noktası olarak belirlenmiş. Sanırım bu altın günümüzdeki 24 ayar altın ile aynı değildir. Toprak altında mevcut altın. Ona göre bir parçamı koymak gerekir bilemiyorum. Vede devrenin devamında Big Loop ( Büyük çember antenin çapı ne olmalı ? ) Oradaki değer 380 uh ancak tek bobin değil .... Ferit Nüve de gösterilmiş.... Acaba o nerede , devrede var ufak acaba akort için mi oraya konulmuş. ? Birde Small Loop var. Oda plastik parçanın etrafına konulmuş. Acaba nasıl çalıştığını bilmiyorum . Etraftaki elektrostatik iyonlarımı  yani parazit olarak mı kesiyor. Belkide böyle bir konu açıldı bilemiyorum yorumlarınız nedir ? Birde en önemlisi Atmega nın hexini İsis te denedim birşey anlamadım. Atmega ne iş yapıyorburada.... Adc olduğunu biliyorum ama gerisi yok...
Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin

Linkleri goremezsiniz. Kayit Olun veya Giris Yapin